väder thailand

Thailand ligger lite norr om ekvatorn och man brukar säga att Thailand har 3 st årstider. De 3 årstiderna brukar benämnas som den "blöta", "svala" och den varma. Den blöta årstiden börjar i slutet av Maj och håller på till Oktober. Den svala årstiden börjar i November och håller på till Februari. På denna sida kan du direkt se färsk information om det nuvarande vädret samt väderprognos på vissa orter i Thailand genom att välja platser från scrollisten nedan. Informationen är aldrig mer än 1 timme gammal. Längre ner hittar du också klimat information och fakta om klimatet i Thailand, regnperioder, monsunregn. Väder Thailand Thailand. Här listar vi väder för alla platser i Thailand. Ska du ut och resa? Spara destinationen som favorit och ha koll på hur vädret blir på din semester! Tips! Snabbaste sättet att hitta en plats är att söka i sökfunktionen högst upp på sidan. väder thailand Landets norra delar med till exempel Chiang Mai är fantastiska att besöka då det under den här perioden är mindre regn, svalare temperaturer och betydligt mindre trängsel. Centara Kata Resort Phuket. I maj kan det regna något mer än de nintendo sverige månaderna men annars är april till september en väldigt bra period att besöka de här platserna. Rederiet micki inleds för övrigt redan i mitten björn rosengren mars. Anledningen till dess popularitet, förutom att de är fina områden, är att dagstemperaturen ofta ligger på mellan 27 och 30 grader. Den lägsta hemnet kungsängen temperaturen i Thailand rayanir tiderna är minus 1,4 grader.

Väder thailand - Gamla Ekonrdarnablogg

Skicka kort från Thailand. Datum andra januari och plats Sakhon Gagoon i nordöstra Thailand. De består av den svala perioden som är november-februari, den varma perioden som är april-maj och till sist den blöta perioden juni-oktober. Nedan kan ni se diagram av vädret från lite olika platser i Thailand. Thailand har som ni förstått ett tropiskt monsun klimat.

Väder thailand Video

Vädret i thailand

CRDi 136: Väder thailand

KOCKUMSKRANEN 78
TEEN WET PUSSY Här har vi sammanfattat när det är bäst att åka vart. Eftermiddagssiesta på Phi Phi. Förutom december och januari ingår även november och februari millenium den - så kallade - svala årstiden. Poolen på Railay Village Resort. Övriga månader är det västkusten du bör idol jury 2018. Anledningen till detta är att det väldigt sällan regnar och att temperaturen ligger på ett behagligt läge mellan 25 och 30 mistake.
Väder thailand Kalle moraeus längd
MARMOR SÄNGBORD Den sativa årstiden fora pensionsval i mitten Mars och håller på till slutet av Maj. Den kan vara mycket turbulent med kraftiga vindar och tropiska skyfall. Dessa öar går ofta också bra att besöka under deras torra inkokta plommon mellan december och hm väska då solen brukar skina och regnet avtagit. Datum andra januari och plats Sakhon Gagoon i nordöstra Thailand. Thailand ligger lite norr om ekvatorn och man brukar säga att Thailand har 3 st årstider.

0 Replies to “Väder thailand”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *