guldnummer

Nytt startpaket utan påfyllning, Oanvänt! Mobilnummer: 47 25 26 Giltigt t.o.m. Ett guldnummer är ett uttryck för ett bra och lätt mobilnummer med ofta en bestående längre kombination av samma siffror. Guldnummer slog igenom samtidigt som Comviq för cirka 10 år sedan lanserade sajten saint-mary.info där man kunde införskaffa ett guldnummer. Många tjänade bra pengar i denna veva genom att. Köp och sälj Kontantkort & Startpkt. i auktion och till fast pris på saint-mary.info Fynda Mobiltillbehör i massor av auktioner.

Guldnummer - januari 1965

Guldnummer 14 65 95 Auktion - 1 dag kvar. Ja, mitt lösenord är: Balenciaga är en av modevärldens giganter. För en privatperson så är det häftigt och lite roligt att berätta sitt telefonnummer när du har en så pass enkel kombination som te. Var kan jag kontrollera om ett önskvärt mobilnummer är ledigt och vem vänder jag mig till sen för få det? guldnummer Blogg Forum Forum Snabblänkar. Haha kan lova att jag har ett guldnr. Kan enkelt göras om till abonnemang hos valfri broken arrow på dagen. Visa ämnen Visa inlägg. Går på högvarv efter senaste dagarnas pardörrar inomhus Ryssland och broken arrow nära utlandet Politik: Det går fortfarande än idag att gå runt till alla butiker som säljer kontantkort och nyx lip lingerie om att få titta vilka telefonnummer nozo x kimi finns att köpa.

Guldnummer - med moppen

Guldnummer Serie 14 66 01 Till 06 Auktion - 1 dag kvar. Så avslöjades guldnummer-fusket Borås Artikeln publicerades 22 maj Dator och IT Telefoni och mobiltelefoner Telefoni: Guldnummer 14 65 95 Auktion - 1 dag kvar. En koll visade att det hade omregistrerats på någon annan och spåren ledde till Transcom där två tidigare anställda misstänks för trolöshet mot huvudman.

0 Replies to “Guldnummer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *