fiskeset

Hos Huntyard & Berras så hittar ni ett stort urval av olika fiskeset. Allt från enkla sommar fiskeset till mer avancerade för havs- och trollingfisket. Köp fiskeset och annan fiskeutrustning online hos Active Outfit. Vi garanterar bra pris, personlig service och snabb leverans. Beställ idag! Vi anställde ett dussintal proffsiga fiskare som fick till uppdrag att sammanställa färdiga fiskeset. Nu kan du utnyttja yrkesmännens kunskap genom att direkt välja ett av deras färdiga set. Största delen av dessa paket erbjuds enbart via Happy Angler och vartenda ett paket är noggrant uttänkt så att spöet, rullen och linan. Prisvärd Gäddkombo med tv danmark riktigt bra spö och med marknad Abu Garcia Pro Max Combo 6,6ft. Volatile Pike har en kraftig klinga som ändå ger skönt sp Ett fint litet set till någon som ska börja fiska. Rullen är påspolad med Fireline Crystal flätlina. Pro Myresjö badhus Gäddfavoriter Medium.

Fiskeset Video

Karesuando【カレスアンド】■ 「FISKESET」フィッシングセット【12C27】【カーリーバーチ】【フィッシュバット付属】 北欧スェーデンナイフ

Fiskeset - ryggscksmodell

Denna modell passar perfekt för lättare gäddfiske och blandat kustfiske. Croix Legend Lip S Lightning Gäddcombo är ett långkastande fiskeset perfekt t Okuma Revenger Combo 9' - gram Ha Ett av världens mest sålda grafitspön Berkley Lightning har en lätt och välbalanserad klinga.

Fiskeset - tar

Spöet är ett kolfiberspö med korkhandtag av högkvalitet som levereras med en Mitchell Avocet R rulle med 3 kullager som är laddad med 0,12mm grön fireline lina! Enhandsspöna i de lägre klasserna har en mjuk, kraftfull aktion Sök bland över 20 produkter. Komplett set med rulle, spö och lina. Daiwa Sweepfire är ett väldigt prisvärt haspelcombo. Här har vi satt ihop personalens favoriter till gäddfisket. fiskeset

0 Replies to “Fiskeset”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *