hållbara kläder

Eco Market är en förening med hållbara småföretag som erbjuder ekologiska kläder, miljösmarta smycken, sjalar, leksaker, väskor, inredningsprodukter, mat, med mera. En del produkter är nytillverkade i Sverige under hållbara produktionsvillkor och några produkter är Fairtrade-märkta från utlandet. En del är gjorda av. Tänk också på att bra kvalitet på materialet ger kläderna längre livslängd och gör dem mer hållbara. Läs mer om hållbara material. Kolla efter bra märkningar! Det finns flera bra märkningar som garanterar att plagget du köper är bra för miljön och schysst mot. Vi köper allt mer kläder och produktionen innebär en tung belastning på miljön. Hur bra är våra klädkedjor på miljövänliga alternativ? Metro har kartlagt hur hållbara de är och tittat lite på deras miljömål. hållbara kläder

Hållbara kläder Video

hållbarutveckling kläder

Hållbara kläder - skyltlge mot

Sock Designers vill färglägga världen med läckra ekologiska strumpor och samtidigt uppmuntra till att våga sticka ut och göra något annorlunda och kul i livet. This is the modern luxury - Ecoluxury TM! Jag hade dålig koll på märket innan, men jag blev verkligen kär i flera av plaggen som jag testade. Våra fantastiska skjortor skräddarsys till dina egna mått i vårt eget skrädderi. I dagsläget är det 18 procent av vårt sortiment som är helt hållbarhetsmärkt.

Hållbara kläder - gruppen

Just nu ligger jag på ungefär kr i månaden — inte alls mycket pengar, men det skulle ju räcka till både 2 och 4 plagg från billiga kedjor — varje månad. BellyHug tar naturligt hand om både mamma och baby. Och nu är höstkollektionen här, bland annat hos Hildur och på Åhléns City i Stockholm. Ekologiska dam- och herrkläder! Vilket är företagets affärsidé och vad har de för värderingar? För att kunna göra en så bra hemsida som möjligt och utveckla vårt arbete använder vi oss av cookies.

0 Replies to “Hållbara kläder”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *