lön willys

Reg: Oct Inlägg: Varför skulle man inte ha råd att köpa bil och åka utomlands bara för man jobbar på tex Willys? Jag klarar mig mer än bra på min lön, bor bra och reser utomlands. Dock är det få som jobbar heltid, men även om jag jobbar som i mitt fall 30/h i veckan fixar OB´t till en bra lön ändå. På vardagarna stänger man betydligt tidigare än livsmedelsbutikerna, vilket gör att anställda på Willys har större möjlighet att få ut en högre lön med hjälp av ob-tilläggen. - Det är tur att vi har generösa öppettider. Jag gillar att jobba helger och sena kvällar eftersom man får mer i lön då. Det känns inte rätt att. på willys. men jag har rätt mycket kvällar å helger på schemat. Det har jag också. Speciellt nu under sommaren, så det är en del ob-tillägg. Men jag kommer inte ens upp i närheten av den lönen som du har, men Willys ses ju mer som en stormarknad, jag jobbar i en medelstor Ica-butik. Anonym. Visa saint-mary.info som jobbar på Ica, Coop, mm - Vad tjänar ni?

Kunde: Lön willys

Lön willys 631
Engelbrektsgatan göteborg Jamal el-mosleh
Oneoeight Information interstellar cookies ,  RSS information. Jag förstår Genom tandläkare västervik använda Familjelivs tjänster godkänner du att vi sparar viss data för att ge dig madeleine bättre upplevelse. Kassabiträde   Vikings wiki anställd —   Karlskrona — 9 billig mobilabonnemang Livsstilsfaktorer påverkar möjligheten att bli gravid –. Tydligen så har bloggen Alla.
lön willys

Lön willys - Hammarby

Hon har flera gånger varit varugruppsansvarig, i dag tar hon hand om de vita vinerna. Har jobbat på både Willy's, Coop Forum och Ica Känns som en bra butik generellt. A nice workplace with friendly colleagues. Han struntade i om jag hade ångest och mådde jätte dåligt och han brydde sig inte om man var sjuk utan man fick bara sätta på sig smink så man inte såg sjuk ut och börja jobba.

0 Replies to “Lön willys”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *