navare

navare. naʹvare, grov, lång borr av järn, rännformad med skärande kanter och. (11 av 56 ord). Vill du få tillgång till hela artikeln? Skaffa saint-mary.info eller Logga in. Källangivelse. Nationalencyklopedin, navare. saint-mary.info (hämtad ). Skriv ut artikel. Navare, Borr. snickarens redskap. Navare är ett längre grov borr med tvärställt handtag för borrning i trä för saint-mary.info till talet var skedborret det vanligaste, men ersattes av spiralborr som är betydligt effektivare och har bättre precision. Navaren används för borrning av hål för dymlingar vid timring och liknande grova. En navare är en längre grov borr med tvärställt handtag för borrning i trä för hand. Fram till talet var skedborret det vanligaste, men ersattes av spiralborr som är betydligt effektivare och har bättre precision. Navare har använts så sent som in på talet till vissa jobb som var bättre att utföra med navare, som till. navare

Navare - barn ver

Skruvstycke  · Städ  · Sågbock  · Verktygslåda. Limpistol  · Lödkolv  · Skruvdragare  · Spikpistol  · Värmepistol. Fram till talet var skedborret det vanligaste, men ersattes av spiralborr som är betydligt effektivare och har bättre precision. Navare har använts så sent som in på talet till vissa jobb som var bättre att utföra med navare, som till exempel vid träskotillverkning. Spiralborret har skärande kanter och en konisk spets med skruvgänga som hjälper till att dra borret ned i träet vid borrning. Borren kan i vissa dialekter kallas navre. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden.

Navare - att klara

Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Limpistol  · Lödkolv  · Skruvdragare  · Spikpistol  · Värmepistol. Borren kan i vissa dialekter kallas navre. Hämtad från " https: Navare har använts så sent som in på talet till vissa jobb som var bättre att utföra med navare, som till exempel vid träskotillverkning. Du kan hjälpa till genom att tillföra sådan.

0 Replies to “Navare”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *