gul avföring

Fråga: För ett år sedan började jag få knallgul avföring, verkligen ostkroksgul, och har det fortfarande. Har inte ont i magen men är lite illamående ibland. Konsistensen är normal. Jag äter hälsosamt och har ätit som vanligt. Vad beror den gula avföringen på, kan den vara tecken på cancer i tarmen eller. Har haft gul-beige avföring varje dag i över 2 månader nu. Konsistensen är smalare än normalt. För 2 månader sen kom det slem med i avföringen vilket jag inte ser längre. Har förbättrat kosten vilket gjort att magen är mer stabil och jag behöver inte gå på toan gånger som jag behövde för månader. Inlägg: 2 Sökte på din rubrik och hittade detta: " Karaktäristiskt för Crohns är vad jag förstår diarré och buksmärtor. Men om man har ett nästan konstant illamående, snarare förstoppad än normal avföring, och dessutom ofta gul avföring? Jag har otroligt mycket acne som inte blir bättre med behandling.

Gul avföring - har

Har även fått en ökad aptit så jag kan äta rätt stora mängder mat, går inte upp i vikt men har gått ner kg de senaste månaderna. Att släppa sig gånger om dagen är helt normalt! Gastroenterit kan bero på bakterier, virus eller parasiter. Jag känner mig ofta uppblåst. Ingen i familjen har någon tarmsjukdom eller gluten allergi. Att du upplever feces som ljusare än tidigare beror normalt på snabbare tarmpassage, som kan bero på många olika saker, shakira ass det mesta är ofarligt. Vad äter du regelbundet? Som tur är finns det några enkla knep som fixar Hollywood-stylingen på bara några minuter. Kan jag lita på detta? Har du kollat knights of the frozen throne release time levervärden?

Gul avföring - FAN Man

Lösa eller gul avföring är inte alltid ett tecken på ett allvarligt problem. Ursprungligen postat av pictorhayes. För ungefär 2 månader sedan så skiftade min avföring färg och har haft en gulaktig nyans. Denna typ av avföring är vanligtvis inte välformulerade och faller sönder vid kontakt med vatten toalett. Hur gick det med din problem!? Visst är det bra att ha koll på sin avföring!

Gul avföring Video

Gult bebis-bajs gul avföring

0 Replies to “Gul avföring”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *