amelia widell

Hela tre soffor i vardagsrummet och skor i nästan varenda hylla. Vi kan ju inte vara annat än nyfikna på hur stylisten och bloggaren Amelia Widell bor. Välkommen till Hitta hems tv-program där vi varje månad kikar in hemma hos svenska profiler. k följare, följer, inlägg - Se foton och videoklipp från Meli (@ameliawidell) på Instagram. Jag hejar även på Amelia Widell, Hannahs och Amandas lillasyster, som designar möbler i ett annat rum. Stämningen är synnerligen familjär. Men vi återkommer till det. Strax efter tio kommer Hannah och Amanda. De har varit på manikyr. En assistent påminner om att de ska sminkas klockan fyra. Amanda ser besvärad ut. amelia widell Läs mer Jag förstår! The home of Amelia Widell says: Älskar känslan i kroppen efter en cleanse. Amelia gillar jordiga, få bort blomflugor toner. Click here to cancel reply. Är hon i Kampanjpris en www,imdb.com bor hon gärna på tre olika hotell för att få uppleva så mycket som möjligt. When pictures inspired me 63 - Frenchy Fancy says:

Amelia widell Video

If Stilsäkert #9 - Hemma hos Amelia Widell

Amelia widell - och avgifter

Läs mer Jag förstår! Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode. Pannkakor med en smak av…. Här om dagen kom världens finaste paket från Babyshop med de allra finaste stickade plaggen…. Hej måndag, hej snö och hej tröttheten.

Amelia widell - knde

Här samlar jag det som inspirerar mig blandat med bilder från min vardag, mitt arbetsliv och min dotter Luca. Är hon i Paris en vecka bor hon gärna på tre olika hotell för att få uppleva så mycket som möjligt. Man känner sig så ren och lätt och det är en perfekt rivstart om man vill vara nyttigare för man blir verkligen motiverad att fortsätta i samma spår efter! Amelias senaste stora inredningsprojekt gäller hennes nya showroom, en stor Östermalmsvåning med flera rum i fil där hennes växande kollektion med möbler och textilier ska visas upp. Amelia Widells webbshop Dölj. MEN, jag kommer fortfarande vara kvar på Elle Decoration som inredningsprofil och dyka upp titt som tätt här på sajten vilket känns superkul! Här i en lägenhet vid Nytorget på Södermalm i Stockholm bor Amelia tillsammans med dottern Luca 2,5år.

0 Replies to “Amelia widell”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *