stare fågel

Stare. Sturnus vulgaris. Familj: Starar – Sturnidae; Allmänna kännetecken: En tätting med en svartaktig fjäderdräkt metallglänsande i purpur och grönt, gul näbb och kort stjärt. Liknar en sidensvans i flykten. Blandas ofta med koltrast, men staren har kort stjärt och går med steg medan koltrasten vanligtvis hoppar. Ungfågeln. Under häckningstiden äter staren främst insekter och daggmaskar, men annars utgörs födan av frön, frukter och bär. Staren Staren bor i naturliga trädhål och gärna i holk, som den kan återvända till, år efter år. Staren Liksom så många andra fåglar med välkända läten ansågs också staren vara en pålitlig väderspåman. Vill du se hur det ser ut i ett fågelbo -- och att vara en fågelunge? I filmen ser vi hur starar bygger bo i en.

Stare fågel Video

Stare / Sturnus vulgaris / Common Starling / ljud-sound

Stare fågel - blir rejl

En del av minskningen tror man beror på förändringar i jordbruket, men även den intensiva jakten på starar under höstflyttningen i en del västeuropeiska länder kan vara en bidragande orsak. Nyheterna handlar om inkomstpolitiska helhetslösningar och centrala uppgörelser - men vad betyder de och hur fungerar de? En ny tempererad, jordliknande planet har upptäckts utanför vårt eget solsystem. Här är tio orsaker att prioritera sömn - det är inte bara tillåtet, utan direkt önskvärt. Brunbjörnen är också det farligaste rovdjuret i Finland, men lyckligtvis är den skygg och undviker närkontakt med människor. Om vintern återfinner man staren i västra Europa så långt norrut som Storbritannien , Irland och Danmark, men även på Island där populationen är stannfågel i Spanien och norra Afrika, runt Medelhavet, Mellanöstern, österut till Indien och vidare till Nepal och Japan. Jul firas på många håll i världen och trots att festen i grunden är den samma, ser traditionerna lite olika ut i olika länder. stare fågel

Gnger pengarna: Stare fågel

HÅRBORTTAGNING Rymdjakten download
Maisie williams nudes 61
Fulgentin Concordia

0 Replies to “Stare fågel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *