fallet svt

Fallet (SVT1 kl 21). En man hittas mördad, hängande i ett träd med en bibel fastsatt med kniv i bröstet.»Awful«, säger prästen till polisen,»though I'm glad to hear that people have taken interest in the Bible.«Det säger det mesta om denna nya SVT-kriminalkomedi: det pratas både svenska och engelska i. "Fallet" en ny tv-serie i SVT med Lisa Henni, Adam Godley, Björn Kjellman, Tomas von Brömsen, Lia Boysen och av FLX. Mattias Bergqvist recenserar tv-serien. Innan dess kommer nya kriminalkomedin ”Fallet” (premiär på SVT Play i dag och SVT1 på långfredagen) med en dos välgörande självironi. Läs mer: Här är tv-deckarnas största klyschor. I serien tvingas den svenska polisen Sophie Borg bilda par med sin engelska kollega Tom Brown. De har var och en på.

Fallet svt Video

Läkaren tipsade SVT om Kevinfallet: ”Ett systemfel” Tildes oväntade besked — i direktsänding. Att det bara behövs inredning etta och mer kvalificerad tv-kritik av tränade röster är årets understatement. Följ oss på Twitter och gilla oss på Facebook! Titiyos babylycka — har fått en dotter. Det som jag saknat strandtält det gäller tv-tyckande — passion, expertis och nörderi. Fotboll Hockey Sport Trav.

Fallet svt - att

Stäng Registrera dig Visningsnamn: Sophie Borg Lisa Henni jagar Olof Palmes mördare och dialogen är så dråpligt pinsam att det gör ont från fötter till huvud, från topp till tå. Kommentera Logga in för att kommentera. Fredrik Eklunds stora pappalycka. Beställ Expressen som taltidning. Så vill regissörerna hylla Rikard Wolff i Julkalendern. Få ut ditt budskap - välkommen till Expressen, GT och Kvällspostens annonsweb. fallet svt

0 Replies to “Fallet svt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *